Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης σχετικά με τον εντοπισμό δεύτερης σορού διερευνά η Αστυνομία εναντίον του 35χρονου     CNA   Συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο θα έχει στην Κίνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης     CNA   Ανησυχία Επιτροπής Ανάπτυξης πόλης και Επαρχίας Λάρνακας για καθυστέρηση του έργου λιμανιού – μαρίνας     CNA   Επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικό τυχερών παιχνιδιών, στη Λεμεσό
Δελτίο Δραστηριότητας Αποδήμων
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/04/2019 23:03


Το ετήσιο δείπνο του Συντηρητικού κόμματος Enfield-Southgate
Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το ετήσιο δείπνο του Συντηρητικού κόμματος Southgate - Enfield που διοργάνωσαν ή Πρόεδρος Andre Chris και ή δημοτική σύμβουλος Μαρία Αλεξάνδρου - Ζαβρού το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Sir Richard Brady, Πρόεδρος της πανίσχυρης  Επιτροπής 1922   των Συντηρητικών βουλευτών και μη στελεχών της κυβέρνησης.

Σε σύντομη ομιλία του στη διάρκεια του δείπνου ο Sir Richard αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του κυπριακού στοιχείου στην περιοχή όπου για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως τοπικός βουλευτής ο David Burrowes o οποίος με συνέπεια εργάστηκε για την απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

Ο επίσημος προσκεκλημένος στη συνέχεια αντάλλαξε απόψεις με τους καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους και τους βρετανοκύπριους Νίκο Γιάννουλο και τον Δώρο Παρτασίδη.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Sir Richard τον περ. Σεπτέμβριο συμμετείχε στην ομάδα αποστολής στη Κύπρο που οργάνωσαν οι Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου.

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/16/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα20°C