Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Φωτογραφία Αρχείου

Έκπληξη εκφράζει η ΠΟΑΣ για την επιστολή της ΟΕΒ προς τον ΠτΔ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 21:47


Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συντεχνιών(ΠΟΑΣ), με ανακοίνωσή της, εκφράζει «μεγάλη έκπληξη» για την επιστολή της ΟΕΒ προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, «που μεταξύ άλλων και με ύφος παντογνώστη εισηγείται μέτρα για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης λόγω κορωνοϊού», όπως αναφέρει.
 
«Αφού ξεκίνησε με τα προσφιλή της σαλιαρίσματα προς τους Κυβερνώντες, προχώρησε με την κατάθεση προτάσεων/εισηγήσεων εφικτών και ανέφικτων. Είναι απολύτως κατανοητό ως ομοσπονδία να προσπαθεί να προστατέψει τα μέλη της και καλά κάνει.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C