Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Η Κομισιόν ζητά από τα Κ-Μ να λάβουν μέτρα για υποστήριξη των αεροπορικών μεταφορών φορτίων
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίoυ - Βέλγιο/Βρυξέλλες 27/03/2020 14:49


Η Κομισιόν καλεί τα Κράτη Μέλη της ΕΕ να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις αεροπορικών μεταφορών φορτίων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημικής κρίσης, με επιχειρησιακά και οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση της συνέχειας των βασικών μεταφορών, ιδίως για τα ιατρικά εφόδια και το προσωπικό.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα περιλαμβάνουν έκκληση προς τα Κ-Μ να χορηγούν προσωρινές άδειες κυκλοφορίας για πρόσθετες μεταφορές εμπορευμάτων από χώρες εκτός της ΕΕ, ενώ συνιστάται να άρουν προσωρινά την απαγόρευση των πτήσεων νυχτερινών πτήσεων ή / και περιορισμούς στις θέσεις αερολιμένων για βασικές αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων και να διευκολύνουν τη χρήση επιβατηγών αεροσκαφών για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Τα πληρώματα αυτών των αεροσκαφών θα πρέπει να εξαιρεθούν από τους περιορισμούς μετακίνησης, εάν δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C