Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Προτεραιότητα για ΟΥΝΦΙΚΥΠ η πρόληψη κατά την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας, λέει ο Σιντίκ στο ΚΥΠΕ
ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 14:20


Η πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) ενόσω συνεχίζεται η παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.
 
Ο κ. Σιντίκ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε από την τ/κ πλευρά να πραγματοποιηθεί η παράδοση τροφίμων στους εγκλωβισμένους, την Παρασκευή, ως μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που αποστέλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C