Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Το Μαρακανά μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τον Κορωνοϊό
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 09:04


Το αθλητικό συγκρότημα του Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία θα μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο για αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
 
Στο συγκρότημα βρίσκεται και το πιο φημισμένο ίσως στάδιο του κόσμου, το Μαρακανά, το οποίο θα επιστρατευθεί στη μάχη με την Πανδημία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στη Βραζιλία έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 Απριλίου.

Οι αρχές της χώρας μάλιστα, βλέποντας το ρυθμό εξάπλωσης του κορωνοϊού με 2985 κρούσματα και 77 νεκρούς, έχουν αναζητούν αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να τις μετατρέψουν σε προσωρινά νοσοκομεία.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C