Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

φωτογραφία αρχείου

Αποτελέσματα Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Στατιστικής, Εθνικής Φάσης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 14:20


Η Στατιστική Υπηρεσία, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Κυπριακή Στατιστική Εταιρεία ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της Εθνικής φάσης του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Στατιστικής 2019–20.

Η συμμετοχή στην εθνική φάση του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Στατιστικής ήταν ανοιχτή σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φοιτούσαν σε οποιοδήποτε επίσημα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κύπρου. Οι μαθητές συμμετείχαν σε ομάδες 2 έως 3 ατόμων και για κάθε ομάδα είχε οριστεί από το σχολείο ένας εκπαιδευτικός, που ενεργούσε ως υπεύθυνος εκπαιδευτικός της ομάδας και ο οποίος επέβλεπε την εργασία, συντόνιζε και καθοδηγούσε την ομάδα.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C