Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Κορωνοϊός: Προσωπικό του βρετανικού NHS αρχίζει να υποβάλλεται στα νέα τεστ αντισωμάτων
ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός - Βρετανία/Λονδίνο 27/03/2020 20:05Εκατοντάδες γιατροί και νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή του μετώπου της αντιμετώπισης του κορωνοϊού από το εθνικό σύστημα της Βρετανίας NHS θα υποβληθούν έως το τέλος του Σαββατοκύριακου στο νέο διαγνωστικό τεστ αντισωμάτων, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν νοσήσει και επομένως κατά πόσο έχουν αναπτύξει ανοσία.

Αυτό ανακοίνωσε στην ημερήσια ενημέρωση από την Ντάουνινγκ Στριτ ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Μάικλ Γκόουβ, σημειώνοντας ότι η χρήση των νέων διαγνωστικών τεστ θα γίνει σε δοκιμαστική βάση. Αναμένεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο αριθμός των τεστ που θα πραγματοποιηθούν θα αυξηθεί «δραστικά».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C