Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Πρώτη συνεδρίαση μικτής επιτροπής ΕΕ- ΗΒ για εφαρμογή της Συμφωνίας Αποχώρησης τη Δευτέρα
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίoυ - Βέλγιο/Βρυξέλλες 27/03/2020 14:53


Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Maroš Šefčovič μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Gove θα προεδρεύσουν  τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στην πρώτη συνεδρίαση της μεικτής επιτροπής ΕΕ-Ηνωμένου Βασιλείου που συστάθηκε με τη συμφωνία αποχώρησης για τη διασφάλιση της εφαρμογής της συμφωνίας.

Η μεικτή επιτροπή απαρτίζεται από εκπροσώπους τόσο της ΕΕ όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη της εφαρμογής της συμφωνίας αποχώρησης (ΣΑ), αλλά και την επίλυση πιθανών διαφορών σχετικά με την ερμηνεία της συμφωνίας.

Η πρώτη συνεδρίασή τη Δευτέρα θα επιτρέψει την πολιτική αξιολόγηση της κατάστασης όσον αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας απόσυρσης και την ενημέρωση επί των δράσεων που προγραμματίζει το Ηνωμένο Βασίλειο, ιδίως όσον αφορά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου για την Ιρλανδία και τη Βόρειο Ιρλανδία.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C