Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Αλλαγές στα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας προτείνει η ΟΕΒ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 20:58


Αλλαγές στα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για στήριξη των εργαζομένων, προτείνει η ΟΕΒ σε επιστολή της προς την Υπουργό Ζέτα Αμιλιανίδου, την οποία δίνει στη δημοσιότητα.
 
«Θεωρούμε ότι η πρόταση του Υπουργείου Εργασίας ως έχει, αν δεν προσαρμοστεί στις διαμορφωθείσες συνθήκες, θα δημιουργήσει σοβαρές επιφυλάξεις και απροθυμία στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα Σχέδια», αναφέρεται στην επιστολή.

Περαιτέρω, προστίθεται, «οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στα σχέδια θα έχουν δυσκολίες στην ορθή ερμηνεία και εφαρμογή των προνοιών τους».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C