Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Εκατοντάδες προπονητές ποδοσφαίρου υπέστησαν απώλεια εισοδημάτων, λέει ο Σύνδεσμός τους
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 21:30


Το πρόβλημα της απώλειας εισοδημάτων, που έχουν υποστεί εκατοντάδες προπονητές ποδοσφαίρου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θέτει σε επιστολή του, ημερομηνίας 26 Μαρτίου του 2020, προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωσή του, ο  Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου αναφέρει ότι μέσω της επιστολής του ο Σύνδεσμος Προπονητών ζητάει από την Υπουργό Εργασίας όπως ενσκήψει επί του συγκεκριμένου προβλήματος, ώστε να εξευρεθεί τρόπος αντιμετώπισής του, στο πλαίσιο των προνοιών του κράτους, για τις επιπτώσεις της πανδημίας στους εργαζόμενους. 

Τονίζει πως «λόγω της πανδημίας εκατοντάδες οικογένειες είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται σημαντικά, ορισμένες δε να χάνονται πλήρως».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C