Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

 Η ΔΕΑ αδυνατεί να προβεί σε ανασκαφές λόγω περιορισμών αλλά συνεχίζει τη λειτουργία της
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 12:59


Αδυνατεί να συνεχίσει τις ανασκαφές και τη λειτουργία του εργαστηρίου της η ΔΕΑ, λόγω περιορισμών στην κίνηση, ωστόσο λέει ότι συνεχίζει τη λειτουργία της.
 
«Υπό τις παρούσες έκτακτες περιστάσεις, η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους στην Κύπρο (ΔΕΑ), αντιμετωπίζει περιορισμούς κίνησης των δικοινοτικών της ομάδων και αδυνατεί να συνεχίσει τις ανασκαφές και τη λειτουργία του εργαστηρίου της. Ωστόσο, όλες οι άλλες εργασίες της ΔΕΑ συνεχίζουν κανονικά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C