Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Έξι νέα θύματα από κορωνοϊό στην Αίγυπτο ανεβάζουν σε 30 τους νεκρούς
ΚΥΠΕ - Νίκος Κάτσικας - Αίγυπτος/ΚΑΙΡΟ 27/03/2020 22:09


Τριάντα είναι πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 6 θάνατοι, οι περισσότεροι σε μία μέρα στη Χώρα του Νείλου από τότε που ξέσπασε η πανδημία.
 
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν 41 νέα κρούσματα, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 536.
 
Η Αίγυπτος διανύει απόψε την τρίτη νύκτα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, με την κυβέρνηση να έχει κλείσει σχολεία, πανεπιστήμια, εκκλησίες, τζαμιά, αθλητικά κέντρα, εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα τα πρωινά και τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C