Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Η κατ΄οίκον γυμναστική μειώνει άγχος, βελτιώνει υγεία και ψυχολογία κατά τον περιορισμό, λένε στο ΚΥΠΕ ειδικοί
ΚΥΠΕ - Θωμάς Κεττένης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/03/2020 13:48


Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καλή ψυχολογία και στην καλή υγεία και ευεξία των πολιτών αυτές τις μέρες του περιορισμού στο σπίτι που έχει επιβληθεί για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.  Το ΚΥΠΕ, μίλησε με ειδικούς σε θέματα γυμναστικής, αλλά και ψυχολογίας, οι οποίοι τονίζουν τα πολλά οφέλη της γυμναστικής αυτές τις μέρες, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και επισημαίνοντας τους κινδύνους.
 
Το ΚΥΠΕ μίλησε με τη γυμνάστρια, απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αναστασία Φάκλαρη, η οποία εξέφρασε την άποψη πως η σωματική άσκηση και η γυμναστική λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά στο σώμα, το πνεύμα και την ψυχολογία των ανθρώπων, καθώς δρα ως αγχολυτικό εργαλείο, εκτονώνοντας αρκετό από το στρες που αισθάνεται ο άνθρωπος σε συνθήκες δύσκολες και αγχωτικές.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C