Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνολο εθνικών κυβερνήσεων, λέει ο Σασόλι
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίoυ - Βέλγιο/Βρυξέλλες 27/03/2020 14:53


"Αναμένω μια ισχυρότερη ανάληψη ευθύνης από τους εθνικούς ηγέτες. Έχουμε τώρα δύο εβδομάδες να δουλέψουμε για να βρούμε νέες απαντήσεις, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ελπίζουμε ότι οι επιφυλάξεις κάποιων θα είχαν αρθεί", δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντάβιντ Σασόλι, σχετικά με το αποτέλεσμα της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει, "τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα αγωνίζονται για να υπερασπιστούν τους πολίτες μας, την υγεία μας και τη δημοκρατία μας, κανείς δεν μπορεί να βγει μόνος από αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης".

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C