Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Καταξιωμένοι Κύπριοι ηθοποιοί στέλνουν μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΚΥΠΕ - Αργυρώ Αγγελίδου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/03/2020 15:44


Κατέβηκαν από το σανίδι λόγω κορωνοϊού οι Κύπριοι ηθοποιοί όχι όμως και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με ιδιαίτερη προτίμηση στο Facebook μέσα από το οποίο καλούν τους πολίτες να «μεινίσκουν έσσω», «να ακούνε μόνο τους ειδικούς» ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να επικοινωνήσουν με το θεατρόφιλο κοινό, με στοιχεία αισιοδοξίας.
 
Η  καταξιωμένη ηθοποιός Πόπη Αβραάμ, βάζοντας κάτω από τη φωτογραφία της και το σχετικό πλαίσιο γράφει στην κυπριακή διάλεκτο «Μεινίσκω έσσω».
 
Την ίδια προτροπή στη νεοελληνική όμως γλώσσα κάνει και η ηθοποιός Λουκία Μουσουλιώτη η οποία προσθέτει και άρωμα αισιοδοξίας : «Μείνετε σπίτι.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C