Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Την προδιαγραφόμενη ύφεση ελέω COVID19 καταγράφει ο ΣΠΟΔ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 31/03/2020 21:26


Τη διαγραφόμενη ύφεση στην κυπριακή οικονομία που επηρεάζεται από την επιδημία του κορωνοϊού, καταγράφει η υποχώρηση του Σύνθετου Προπορευόμενου Δείκτη (ΣΠΟΔ) της Κύπρου, ο οποίος αντιστρέφει την τη βελτιωμένη πορεία που παρουσίαζε τους προηγούμενους μήνες.
 
Ειδικότερα ο ΣΠΟΔ, ον οποίο καταρτίζει το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας, παρουσίασε ετήσια (ΕαΕ) μείωση 0.2% το Φεβρουάριο του 2020 φτάνοντας σε επίπεδο 113.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C