Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Συνελήφθη 52χρονος για την απόπειρα φόνου σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 31/03/2020 22:06Ένας 52χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε την Τρίτη το απόγευμα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.
 
 
Η απόπειρα φόνου σημειώθηκε το απόγευμα σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γύρω στις 17.20,  Ε/κ άνδρας δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο και μεταφέρθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.
 
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.
 
(ΚΥΠΕ/ΘΝΕ)
 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C