Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ακόμη ένας θάνατος και 32 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην Κύπρο     CNA   Έφτασε στην Κύπρο η πρώτη παρτίδα με ιατρικές προμήθειες από την Κίνα     CNA   Εγκυμονούσα θετική στον κορωνοϊό από την Πάφο γέννησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο     CNA   -Σπουδαίος υπερασπιστής της ελευθερίας ο Μανώλης Γλέζος, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης     CNA   

Στην Κύπρο σήμερα η Γαλλίδα ΥΠΑΜ με μηνύματα για σεβασμό του θαλάσσιου διεθνούς δικαίου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/02/2020 07:57


Τη δέσμευση της Γαλλίας στην προνομιακή σχέση της χώρας με την Κύπρο, αλλά και μηνύματα για τον σεβασμό του δικαίου της θάλασσας θα τονίσει η Γαλλίδα Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Φλοράνς Παρλί, η οποία επισκέπτεται την Τρίτη την Κύπρο.
 
Η κ. Παρλί θα έχει συναντήσεις στις 9.30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στις 10.00 τον Κύπριο ομόλογό της, Σάββα Αγγελίδη και θα επισκεφθεί το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας.
 
“Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρίσκονται θέματα που αφορούν τη θαλάσσια κυριαρχία», αναφέρει η ανακοίνωση του Γαλλικού Υπουργείου Ενόπλων Δυνάμεων και προστίθεται πως η κ. Παρλί θα επαναλάβει τη «δέσμευση της Γαλλίας στην προνομιακή της σχέση με την Κύπρο και την αποφασιστικότητά της να συμβάλει στον σεβασμό του διεθνούς θαλάσσιου δικαίου».
 
Όπως

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:31/03/2020
Όγκος:329.623.12
CSE:28  -0.250%
FTSE/CySE: 28.980 28.440  -0.180%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα21°C