Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ακόμη ένας θάνατος και 32 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην Κύπρο     CNA   Έφτασε στην Κύπρο η πρώτη παρτίδα με ιατρικές προμήθειες από την Κίνα     CNA   Εγκυμονούσα θετική στον κορωνοϊό από την Πάφο γέννησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο     CNA   -Σπουδαίος υπερασπιστής της ελευθερίας ο Μανώλης Γλέζος, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης     CNA   

Οι προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Βερολίνου
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 18/02/2020 19:02


Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA)  με τίτλο «Ταραγμένοι καιροί για τον τουριστικό τομέα», σημειώνει πως «οι Γερμανοί κάνουν σχέδια για διακοπές. Όμως, το 2020 πιθανόν να μην είναι μια εύκολη χρονιά για την τουριστική βιομηχανία. Η διάδοση του κορωνοϊού δημιουργεί αβεβαιότητα».

Όπως αναφέρεται ειδικότερα, οι καιροί είναι ταραγμένοι για τη γερμανική τουριστική βιομηχανία.  Πτώχευση της Thomas Cook, διάλογος για την κλιματική αλλαγή και διάδοση του κορωνοϊού. Όμως, οι   μεγάλοι   τουριστικοί   πράκτορες   δηλώνουν   αύξηση   των   κρατήσεων   για   την καλοκαιρινή σεζόν, που παραδοσιακά έχει και τα μεγαλύτερα έσοδα. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η τάση θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά για το υπόλοιπο του 2020.  

Λίγες   εβδομάδες   πριν   την   έναρξη   της   Διεθνούς   Έκθεσης   Τουρισμού   στο Βερολίνο (ΙΤΒ, 4-8 Μαρτίο

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:31/03/2020
Όγκος:329.623.12
CSE:28  -0.250%
FTSE/CySE: 28.980 28.440  -0.180%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα21°C