Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΟΧ: Έκκληση αυτοπεριορισμού απηύθυναν μέσω βίντεο Χειροσφαιριστές και Χειροσφαιρίστριες
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/03/2020 20:02


Έκκληση αυτοπεριορισμού για προστασία μεταξύ άλλων και των ηλικιακά ευάλωτων ομάδων, απηύθυναν Χειροσφαιριστές και Χειροσφαιρίστριες, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΚΟΧ, στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης της Ομοσπονδίας.
 
Σε ανακοίνωση της, η ΚΟΧ αναφέρει ότι η προσπάθεια αυτή πήρε σάρκα και οστά μέσω βίντεο.
 
«Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αξίζουν την έμπρακτη ανταπόδοση της αγάπης και της στήριξης που οι ίδιοι μας έδωσαν απλόχερα, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που είχαμε είτε στα παιδικά μας χρόνια, είτε κατά την ενηλικίωση», προσθέτει.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C